Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sultan Güçlü Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerine Kişilerarası İlişkiler, Beden Dili ve Kültürlerarası İletişim Konularında Seminer Vermiştir.

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Sultan Güçlü 02.11.2018 tarihinde Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Kişilerarası İlişkiler, Beden Dili ve Kültürlerarası İletişim konularında seminer vermiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2018, Cuma