Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyelerimiz Dr. Öğretim Üyesi Ayşegül Savcı ve Dr. Öğretim Üyesi Kevser Karacabay Tekirdağ Devlet Hastanesi‘nde Görev Yapan Hemşirelere “Yara Bakım Eğitimi“ Vermiştir.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyeleri Dr. Öğretim Üyesi Ayşegül Savcı ve  Dr. Öğretim Üyesi Kevser Karacabay, Sanayi Bakanlığı, Trakya Kalkınma Ajansı ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile 12-15 Kasım 2018 tarihleri arasında Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde görev yapan hemşirelere "Yara Bakım Eğitimi" vermiştir. Öğretim üyelerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2018, Pazartesi