28. Ulusal Türk Ortopedi ve Travmatoloji Kongresi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Meltem Işıntaş Arık, 28. Ulusal Türk Ortopedi ve Travmatoloji Kongresi kapsamında 30 Ekim- 4 Kasım 2018 tarihleri arasında Antalya -Sueno Belek Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen “4. Fizyoterapi - Ortopedi ve Travmatoloji Ortak Sempozyumu’nda "Tendon Patolojilerinin Rehabilitasyonunda Doğrularımız ve Yanlışlarımız" panelinde “Lateral Epikondilit” konusu ile konuşmacı olarak katılmıştır.

29 Kasım -1 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi’nde de “Gitar Çalan Müzisyenlerde Egzersiz Eğitiminin Üst Ekstremite Fonksiyonlarına Etkisi”  ile “The effect of neuroplastic pain education on quality of life in patients with chronic low back pain who treated via manual therapy: a single blind randomized controlled study” çalışmalarını “sözel sunum”olarak sunmuştur.

Öğretim üyemize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

KSBÜ Rektörlüğü

Son Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018, Salı