“Yara Bakım Eğitimi ile Yaralara Merhem Olacağız”

“Yara Bakım Eğitimi ile Yaralara Merhem Olacağız” eğitimi tamamlanmıştır.

Basınç yaraları, tüm dünyada sağlık çalışanlarının yoğun çaba içinde olduğu önemli bir sağlık sorunudur. Basınç yaralarının tedavisi güç, maliyeti ise yüksektir. Bu nedenle en etkili ve ucuz tedavi, önlemektir.

Bu amaçla Sanayi Bakanlığı, Trakya Kalkınma Ajansı ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile üniversitemiz öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül SAVCI ve Dr. Öğr. Üyesi Kevser KARACABAY, Yara Bakımı Önleme, Stoma Hemşireliği konularında kanıt temelli uygulamalara yönelik bilgi ve becerilerin artırılması amacıyla Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde görev yapan hemşirelere 12-15 Kasım 2018 tarihlerinde vermiş oldukları “Yara Bakım Eğitimi’nin ikincisini de 29 Kasım-02 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirmişlerdir.

Öğretim üyelerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, Pazartesi